18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Життя у безперервній праці: 80-річчя відзначає героїня-трудівниця Віра Баран
    Понеділок, 13 грудня 2021 14:45

    Життя у безперервній праці: 80-річчя відзначає героїня-трудівниця Віра Баран

    13 грудня привітати із 80-річним ювілеєм мешканку села Старий Загорів Локачинської громади Віру Баран приїхали гості із області, району, центру громади, завітали односельці. А все тому, що з юності й до поважного віку увесь свій час, енергію та сили жінка віддала праці у сільському господарстві, за що удостоєна цілого ряду державних нагород, серед яких звання «Герой соціалістичної праці». Від імені керівництва райдержадміністрації та райради ювілярку привітав перший заступник голови РДА Віктор Сапожніков.

    «Ваша доля не була легкою, але вона стала прикладом працелюбності та життєвого оптимізму для всіх, хто вас знає. Народившись у воєнний час та в трирічному віці втративши батька, який загинув на фронті, очоливши колгоспну ланку відразу по досягненню повноліття, ви пронесли крізь роки доброту і мудрість, любов до праці та пісні, уміння долати труднощі та любити рідну землю не на словах, а тихою невтомною працею», - зазначив у вітальному слові Віктор Борисович. Він вручив Вірі Степанівні квіти, грошову премію та вітальний адрес від голів РДА і районної ради, побажав їй довгих років життя, міцного здоров’я, родинного тепла та поваги від людей.

    Почесну грамоту від голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка передала заслуженій ювілярці заступниця начальника управління агропромислового розвитку ОДА Людмила Петриканин. Вона зазначила, що Віра Баран – знана і шанована людина серед аграріїв Волині, адже стала для багатьох прикладом для наслідування і мотиватором до сільськогосподарської  праці, за яку земля завжди віддячує людині високими врожаями.

    У цей день надійшла Вірі Степанівні й Подяка від голови обласної ради Григорія Недопада, вітання від народного депутата України В’ячеслава Рубльова, з подарунками завітали заступник селищного голови Тарас Хомяк та сільський староста Роман Присяжнюк. А вона, пригадуючи майже чотири десятки років, які віддала роботі у місцевому колгоспі, запевняла, що і в свою бригаду з вирощування цукрових буряків, і в хорланку, якою керувала 20 років, йшла завжди з охотою і ентузіазмом, бо найвищою нагородою для неї було усвідомлення результату своєї праці на користь людям і державі.

    Переглядів 4840
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua