Версія для друку
П'ятниця, 21 січня 2022 15:45

Звіт голови райдержадміністрації Юрія Лобача на засіданні постійної комісії Володимир-Волинської районної ради

21 січня відбулося засідання постійної комісії з питань.промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку і житлово-комунального господарства та підприємництва Володимир-Волинської районної ради.

На якій депутати заслухали звіт голови райдержадміністрації Юрія Лобача про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2021 рік та делегованих районною радою повноважень.

 У звіті голови РДА були подані показники по усіх галузях району за 2021 рік. Як зазначив Юрій Лобач у 2021 році район отримав кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів соціально – економічного розвитку на загальну суму

39 387.440 тис.грн. на 109 проектів. Позитивна тенденція спостерігається також у отриманні субвенції на соціальний захист громадян Володимир-Волинського району.

Заслухавши та обговоривши звіт голови РДА Юрія Лобача, депутати районної ради прийняли рішення щодо винесення цього питання на чергову сесію Володимир-Волинської районної ради, що відбудеться 28 січня 2021 року.

На засідання цієї ж сесії, за рішенням членів  постійної комісії, винесеться також ряд важливих питань, а саме:

-Звіт голови районної ради

-Питання про перейменування Володимир-Волинського району

-Питання звіту про виконання районного бюджету за 2021 рік

- Питання розробки концепції територіальної оборони Володимир-Волинського району.

Переглядів 4961

Галерея зображень