Версія для друку
Понеділок, 07 лютого 2022 17:03

Вакцинація та цивільний захист – основні питання наради у голови РДА

7 лютого голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів нараду зі своїми заступниками та керівниками окремих структурних підрозділів, в ході якої було розглянуто ряд питань функціонування району. Основна увага була приділена питанню коронавірусної статистики та, відповідно, проведенню подальшої вакцинації населення району, яка, як показує практика, сприяє менш важкому перебігу хвороби. Зокрема, йшлося про підвищення рівня імунізації окремих вразливих категорій населення – людей старшого віку та підлітків. До слова, лише за минулий тиждень провакциновані 348 громадян категорії 60+, до маломобільних груп населення виїжджали медики мобільних бригад з вакцинації.

На порядку денному у цей непростий для держави час безперервно перебуває і питання організації системи цивільного захисту населення. Тож голова РДА доручив відповідальним структурним підрозділам разом з підрозділами МНС посилити роботу у територіальних громадах району в напрямках перевірки мережі укриттів та сховищ, їх інвентаризації з метою встановлення реальної кількості укриттів та їх стану, підключення до комунікаційних мереж, доступу до них громадян у випадку загрози, а також рівня інформованості населення про їхню наявність і роботи системи оповіщення мешканців окремих тергромад і району в цілому. Діяльність робочої групи з інвентаризації сховищ триватиме протягом І кварталу року.

Крім того, в ході наради голова райдержадміністрації Юрій Лобач обговорив з заступником Андрієм Сторонським питання пришвидшення виконання монтажних робіт по встановленню у лікарнях району стаціонарних кисневих станцій, які придбані державним коштом. Також керівники району спланували події та заходи райдержадміністрації на тиждень, що розпочався.

Переглядів 4894

Галерея зображень