Версія для друку
Субота, 26 лютого 2022 18:42

Голова військової адміністрації Юрій Лобач: жителів району чекають у складі ЗСУ і тероборони

Дорогі мешканці Володимир-Волинського району! Дозвольте висловити щиру вдячність усім і кожному, хто не впав у відчай перед лицем кривавої агресії, а на своєму місці робить те, що уміє, і те, що повинен, – дає відсіч ворогові в складі військових формувань, допомагає армії ресурсно і матеріально, підтримує біженців, виконує свій професійний обов’язок на благо країни…

Станом на вечір 26 лютого ситуація в районі контрольована. Чітко і злагоджено виклики часу приймають усі 11 територіальних громад району. Цивільне населення веде себе спокійно і згуртовано.

Протягом трьох останніх днів доводиться спілкуватись з сотнями мешканців району, які не бачать для себе іншого варіанту, як стати до зброї і боронити рідну землю. Звертаюсь до усіх, хто має в собі сили і мужність протистояти ворогу – центри комплектування та соціальної підтримки (військкомати) працюють цілодобово і у режимі нон-стоп. Медичні огляди та оформлення документів на службу відбувається швидко і за спрощеною процедурою. Досвідчені бійці, колишні контрактники призиваються до лав ЗСУ, а усі, хто хоче захищати власну домівку, родину, своє село чи місто – до підрозділів територіальної оборони.

Не чекайте подальшого розгортання подій, прийдіть у військкомати уже сьогодні!  Давайте максимально підсилимо  нашу армію, захистимо свій дім, захистимо Україну!

Усім нам впевненості та рівноваги, віри у міць та професійність наших воїнів, швидкої перемоги над окупантом і встановлення миру на нашій прекрасній українській землі. Правда переможе, бо інакше й бути не може! А правда за нами. Слава героям, завдяки яким усе буде - Україна!

Переглядів 4633