Версія для друку
Середа, 13 квітня 2022 11:12

«Індастріал Логістік Хаб» пропонує приміщення для релокації бізнесу

Товариство з обмеженою відповідальністю «Холдингова компанія «Індастріал Логістік Хаб» (зареєстроване 24.12.2021 року за № 1003541070002008535, код ЄДРГІОУ 44197950) пропонує підприємствам, які вимушені переносити виробничі потужності на більш безпечні території України, приміщення для здійснення своєї діяльності.

З метою забезпечення сталої економіки України в регіонах та в державі загалом, релокації бізнесу та перенесення своїх заводських потужностей підприємствами Товариство має можливість запропонувати передання в оренду переміщеним підприємствам, для здійснення ними підприємницької чи іншої діяльності, наступних об’єктів нерухомого майна (повністю або їх частин), які розміщені у регіонах України, на яких на сьогодні не ведуться активні бойові дії:

  1. Комплекс будівель і споруд, запільною площею 2165.1 кв.м., що знаходиться за адресою: Тернопільська область. Тернопільський (Зборівський) район, смт. Залізці, вулиця Набережна, будинок 36а. Об'єкт нерухомості розташований на відстані 37 км від обласного центру -м. Тернопіль, на відстані 114 км від обласного центру - м. Львів. Через населений пункт пролягають автошляхи Р39 Тернопіль — Броди — Червоноград та Т 2013 Кременець — Почаїв — Зборів. Поруч протікає річки Серет та Залозецький став, який є найбільшою водоймою Тернопільщини. Земельна ділянка виділена із присвоєним їй кадастровим номером. Наявна земельна ділянка орієнтовною площею 3 га. У власника наявна ліцензія на право зберігання пального для використання для потреб власного споживання, загальна місткість резервуарів, що використовуються для зберігання пального 3000 л.. три резервуари по 1000 л.
  1. Одноповерхова будівля склад загальною площею 1 083,4 кв. м, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, м, Дніпро, просп. Свободи, 187 Б, Фундамент під будівлею - залізобетонний, стіни - шлакоблочні, ворота та навіси -металеві.
  1. Виробничий корпус за адресою: Сумська область, Ямпільський район, смт. Свеса. вул. Заводська. 1 загальною площею - 4320.3 м.кв. Об'єкте виробниче приміщення цеху по виробництву побутових газових плит, площею основи 4463.0 кв.м., висотою - 12.0 м., який представляє собою одноповерхову будівлю із збірних залізобетонних конструкцій каркасного типу. Каркас будівельних конструкцій складається із залізобетонних колон, що опираються на фундамент стаканного типу, має часткове перекриття із залізобетонних ферм та ребристих плит покриття. Окремі ділянки стін виконані з керамзитобетонних навісних панелей.
  1. Нежитлові будівлі: прирельсовий склад літ. К загальною площею 1284 кв.м. та головний виробничий корпус літ. А2 загальною площею 1484,3 кв.м, за адресою: Житомирська область, м, Олевськ, вул. Київська, буд. 58. Об’єкт нерухомості розташований на відстані 163 км від обласного центру -м. Житомир, на відстані 164 км від обласного центру - м. Рівне. Промислова нерухомість. До головного виробничого корпусу (літ. А-2) належать: цеха, кочегарка, прибудови , мийка, м'ясний цех. Каналізація: централізована, опалення: автономне, водопостачання: централізоване, електроосвітлення: централізоване. Матеріал стін будівель: цегла.
  1. Асфальтована фасадна площадка (автодорога ТІ412) розміщена на земельній ділянці площею 0.9470 га кадастровий номер 4624855300:10:010:0017, розташована за адресою: смт. Жвирка, вул. Львівська, 1а Червоноградського (Сокальського) району Львівської області . Цільове призначення земельної ділянки - обслуговування складських приміщень.Об'єкт нерухомості розташований на відстані 80 км від обласного центру -м. Львів, на відстані 20 км від польського кордону. Об’єкти нерухомості мають вигідне розташування щодо важливих транспортних шляхів. Це. зокрема, залізниця та автострада загальнодержавного значення Львів — Червоноград — Ковель із відгалуженням на Берестя (Білорусь). Географічне розташування об’єктів нерухомості визначає також і важливість їх геополітичного значення, що передусім зумовлюється прикордонним їх розташуванням.
  1. Виробничі приміщення з виходом до причалів, загальною площею 8100 кв.м., розміщена на земельній ділянці площею 4,8 га, призначення для розміщення і експлуатації будівель та споруд морського транспорту, що знаходяться за адресою: Одеська область, м. Чорноморськ, смт Олександрівка, вул. Судноремонтна, 35.
  2. Група нежитлових приміщеннь, в складі 5 офісних приміщень, загальною площею 2174,2 кв.м., що знаходяться за адресою: Одеська область, м. Одеса, вул. Князівська, буд. З. Нерухомість знаходиться в діловій частині міста Одеса.
  3. Складські приміщення класу А, 2018 року побудови, загальною площею 13 тис кв.м. з власним причалом в судноплавній частині річки Дніпро, розміщені на земельній ділянці площею 4,8 га. призначені для перевалу грузів в промислових об’ємах. Склади знаходяться за адресою: Київська область. Обухівський район, село Халеп'я.
  4. Нежитлове приміщення (першого поверху, фасадне) загальною площею 54 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Варшавська, з можливістю використання під офіс для розміщення працівників. Приміщення знаходиться на оживленій магістральній вулиці міста Львова, неподалік центру міста Львова (2 к.м).
  5. Нежитлове приміщення (фасадне приміщення, в діловій-центральній частині міста) загальною площею 27 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Поповича, з можливістю використання під офіс для розміщення працівників. Львів є містом обласного значення в Україні, адміністративний центр Львівської області, Львівської агломерації, Львівського району, Львівської міської громади, великий промисловий центр і транспортний вузол. Місто лежить на відстані бл. 70 км від кордону з Польщею.

Контактна особа Товариства: Тетяна, тел. +38098806231, електронна пошта: Industrial Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переглядів 5030