Версія для друку
Вівторок, 06 грудня 2022 09:20

Вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

 Шановні військовослужбовці Збройних Сил України, дорогі наші захисники! Уже десятий місяць ми всі щодня, незалежно від того, святковий він чи ні, думаємо про вас: дякуємо за ранок, який наступив, за можливість жити і працювати, незмінно згадуємо вас у своїх щирих молитвах та зичимо вам усім здоров’я, сили і міцності духу. А з нагоди професійного свята шлемо вам низький уклін і безмежну вдячність за те, що ви робите надможливе, захищаючи державу від ворога. Зі скорботою схиляємо голови у пам’ять тих, хто віддав життя, виконуючи свій військовий обов’язок.

Українська армія уже давно довела усьому світові свою унікальну могутність протистояти загарбницькій навалі, високу боєздатність та незламність, примножену за рахунок патріотизму і вірності присязі, даної українському народу. Наше славетне військо забезпечує стримування збройної російської агресії проти України та дає їй достойну відсіч на всіх напрямках фронту, кілометр за кілометром звільняючи рідну землю.

Тож бажаємо вам Божої опіки та захисту, міцного здоров’я, успіхів у всіх справах, терпіння і віри, швидкої перемоги над ворогом і омріяного миру на нашій прекрасній землі! Слава Збройним Силам України!

 

Начальник райвійськадміністрації Юрій Лобач

Голова районної ради Віктор Хиць

Переглядів 2255