Версія для друку
Вівторок, 07 лютого 2023 12:03

Зі світлом буде школа села Колона

6 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач відвідав Павлівську територіальну громаду, у центральній садибі якої відбулось вручення генератора для потреб загальноосвітнього закладу села Колона. Привезли устаткування для генерації електроенергії голова ВГО «Союз українок», депутатка Волинської обласної ради Ористлава Сидорчук та представники польської фундації «Trzy Trąby» Тереса Тарновська й Ігнацій Дембінські.

Голова громади Андрій Сапожник ознайомив гостей з цікавою історією населених пунктів, розповів про аграрні підприємства, які працюють у тергромаді, окреслив співпрацю органу самоврядування з закордонними партнерами в рамках подолання інфраструктурних проблем, створених воєнним вторгненням ворога. Учасники зустрічі домовились про напрямки подальшої співпраці з метою поліпшення умов проживання мешканців павлівщини.

Начальник РВА Юрій Лобач висловив вдячність польським партнерам за постійну допомогу Україні, підкреслив важливість волонтерського руху та активність патріотичних громадських об’єднань у наближенні спільної довгоочікуваної перемоги. А ще зазначив, що підтримка дітей та галузі освіти є надзвичайно важливою, адже це внесок у майбутнє України.

Переглядів 2876

Галерея зображень