Версія для друку
Неділя, 01 жовтня 2023 08:53

Шановні наші захисники і захисниці!

Вітаємо вас  із Днем захисників і захисниць України!

В цей нелегкий час відбиття російської агресії, коли підступний ворог самовпевнено збирався за три дні поставити на коліна Україну, непереборною стіною на шляху його ордам стали ви – найкращі сини і доньки нашого народу.

Згуртовані ідеєю служіння Батьківщині, захисту співгромадян, день у день творите історію по справжньому незалежної держави.

Ваш подвиг стає прикладом для всіх нас і тією об’єднавчою ідеєю, що згуртувала народ.

Особливо символічно, що цього року, поряд із Днем захисників і захисниць України ми відзначаємо День територіальної оборони України -  свято людей, які стали невід'ємною  частиною Сил спротиву України та грозою її ворогам.

І всі ви – військовослужбовці  Збройних Сил України, бійці територіальної оборони і Національної гвардії України, члени добровільних формувань територіальних громад, прикордонники, працівники  Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій – ті, хто пов’язав свою долю із захистом свого народу, є нашою гордістю у сьогоденні та будуть назавжди прикладом для наслідування прийдешнім поколінням, зайнявши місце у пантеоні слави українського народу поряд з героями минулих століть.

Кожен з нас пам’ятає, що саме завдяки вам ми маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Для кожного Сили оборони України не щось знеособлене, а має конкретне обличчя рідних, друзів, колег, котрі служать у ваших лавах. І ми щодня з нетерпінням чекаємо вісточок з передової…

Бажаємо вам успіхів на щодень та швидкого повернення додому, яке, ми переконані, буде після перемоги, яка, віримо, близько – бо її наближаєте ви – наші захисники і герої! 

Зі святом вас!

Слава захисникам і захисницям  України!

Слава Україні!

 

Начальник Володимирської                                                 Голова

районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

Переглядів 1496