16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 02 вересня 2021

    Сервіс «Пенсійний калькулятор» забезпечує користувачу можливість самостійно розрахувати розмір майбутньої пенсії за віком за даними про страховий стаж та заробітну плату, що міститься в Реєстрі застрахованих осіб. При цьому сервіс дозволяє введення у ручному режимі періодів трудового стажу та інших періодів, що враховуються до стажу роботи для призначення пенсії.

    2 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови райдержадміністрації Андрія Сторонського з представниками громад, які відповідають за  галузь культури, щодо організації та проведення фестивалю традиційної національної культури «Український коровай сузір’я, який цьогоріч відбудеться 26 вересня у парку «Слов’янському» міста Володимира-Волинського.

    2 вересня голова райдержадміністрації Юрій Лобач та його перший заступник Віктор Сапожніков провели чергову робочу нараду з питань підготовки до проведення наприкінці цього місяця навчань батальйону тероборони. Як повідомив комбат Олег Матвійчук, дещо змінюється суть завдань підготовки, тож військовозобов’язані, що дислокуватимуться у селі Овадне, можливо у певні дні проходитимуть військовий вишкіл аж на Ратнівщині, тож у такому випадку гостро постане питання їх перевезень.

    Реєстратор розрахункових операцій (РРО) – пристрій, який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з купівлі-продажу іноземної валюти та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для подальшого переказу.

    2 вересня, у річницю завершення ІІ Світової війни, голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїми заступниками та працівниками РДА, міський голова Ігор Пальонка з колективом виконкому, начальниця загального відділу райради Тетяна Пасось взяли участь у вшануванні пам’яті загиблих у період 1939-1945 років. Вони поклали квіти до обеліска Слави на площі Героїв міста, а також вклонились портретам загиблих героїв війни нинішньої - полеглих за незалежність учасників АТО.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua