17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 27 січня 2023

    29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога. Ця битва символізує патріотизм, стійкість і самопожертву української молоді в боротьбі за державність. Міжнародне визнання української незалежності - це те, чим завдячуємо героям Крут. Бій під Крутами - бій за майбутнє України.

    П'ятниця, 27 січня 2023 15:28

    З вдячністю за допомогу району

    З Подячним листом за постійну ресурсну та матеріальну підтримку  армії та вагомий  внесок підприємства  у розвиток району, зміцнення його критичної інфраструктури начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач завітав до керівника ПП «Універсам» Сергія Ковальчука. Він відзначив високий рівень відповідальності бізнесової структури, яка у період війни значну частку власного прибутку виділяє для забезпечення потреб армії, сил територіальної оборони, зміцнення об’єктів енергетичної сфери, підтримку територіальних громад, подолання паливно-енергетичної кризи, забезпечення стабільної роботи різних галузей господарства району. Очільник райвійськадміністрації подякував Сергію Ковальчуку за активну громадянську та державницьку позицію, побажав нових здобутків у мирній державі. 

    Голокост - це вісім літер болю і страждань. Цим словом називають геноцид євреїв та інших соціальних груп, вчинений нацистами в часи  Другої світової війни. Під час Голокосту було вбито близько 6 мільйонів євреїв, що становить приблизно третину всього єврейського населення світу. Крім євреїв, нацисти також вбили близько чверті всіх ромів світу, приблизно 10% поляків, приблизно 3 мільйони радянських (включаючи українських) військовополонених, тисячі душевнохворих і непрацездатних. 

    Боронити рідну землю можуть громадяни, які підлягають мобілізації і громадяни, які укладають контракт про проходження військової служби. Зокрема і призовники віком від 18 років, які зараз не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями. Серед основних вимог: вік до 45 років, вмотивованість, стан здоров’я та придатність за медичними показниками. Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua