19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Юрій Лобач: питанням №1 є інтереси держави в умовах воєнного стану, відновлення роботи вугільного підприємства, забезпечення зарплатою працівників та недопущення енергетичної кризи
    Середа, 05 жовтня 2022 12:53

    Юрій Лобач: питанням №1 є інтереси держави в умовах воєнного стану, відновлення роботи вугільного підприємства, забезпечення зарплатою працівників та недопущення енергетичної кризи

    Юрій Лобач : «Питанням №1є інтереси держави в умовах воєнного стану, відновлення роботи підприємства для видобутку вугілля і забезпечення заробітною платою працівників та недопущення енергетичної кризи» .

    За результатами наради на шахті №9, яка відбулась під керівництвом заступника голови Волинської ОДА Сергія Мовенка, на Володимир-Волинську районну військову адміністрацію надійшли листи від голови Литовезької громади Олени Касьянчук та голови профспілки шахтарів Василя Гури щодо ситуації на підприємстві. Ознайомившись з листами, Юрій Лобач 4 жовтня здійснив виїзну нараду на шахту, на яку запросили також весь колектив підпри ємства, заступника голови районної військової адміністрації Віктора Фіщука, військового комісара Володимир-Волинського РТЦК Руслана Яція, начальника Володимир-Волинського райвідділу поліції Василя Майданюка, голову Литовезької громади Олену Касьянчук, головного інженера шахти №9 Володимира Юрківа та її керівника Сергія Троцька.

    В ході засідання Юрій Лобач вислухав дві сторони конфлікту, а саме :головний інженер підприємства Володимир Юрків, який представляв інтереси колективу шахти, поінформував присутніх, що сьогодні на підприємстві працює 361 працівник та видобувається 2,1 тис. тон вугілля в місяць. Збільшити  даний показник  не вдається у зв’язку з відсутністю профільних працівників, відповідної техніки та фінансування.

    Потому нинішній керівник Сергій Троцько відповів на питання начальника військової адміністрації щодо подальших планів та конкретних кроків в роботі підприємства, а також шляхи вирішення кадрових питань та збільшення видобутку вугілля. Пообіцяв :продовжити термін роботи підприємства, підняти заробітну плату її працівникам, тим самим залучити нові кадри.

    Вислухавши обидві сторони Юрій Лобач видав наступні протокольні доручення, а саме : керівнику підприємства Сергію Троцьку спільно з головою профспілки організувати зустріч з міністром енергетики та вугільної промисловості чи його заступником, керівнику райвідділу поліції провести перевірку законності факту перебування на ДП «Шахта №9» приватної охоронної фірми, а також іншим контролюючим органам, згідно їхньої компетенції, провести перевірку обліку і реалізації видобутого вугілля.

    В подальшому ході наради, за результатами резонансної публікації в соціальних мережах, щодо «замовної» мобілізації працівників шахти, військовий комісар Руслан Яцій пояснив алгоритм бронювання підприємством своїх працівників в умовах воєнного стану.

    Підводячи підсумки виїзного засідання начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач наголосив, що : «Питанням №1 є інтереси держави в умовах воєнного стану, відновлення роботи підприємства для видобутку вугілля і забезпечення заробітною платою працівників та недопущення енергетичної кризи»

    Переглядів 9034

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua