28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Навчання з подолання надзвичайних ситуацій
    Понеділок, 02 жовтня 2023 16:36

    Навчання з подолання надзвичайних ситуацій

    2 жовтня під керівництвом начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача пройшло навчання органів управління та сил цивільного захисту Володимирської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Волинської області щодо дій у разі виникнення надзвичайних аварійних ситуацій, пов’язаних із тривалим відключенням електроенергії.

    Під час заняття було проведено перевірку готовності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до виникнення надзвичайних аварійних ситуацій, пов’язаних із тривалим відключенням електроенергії, порушенням нормальних умов життєзабезпечення населення, особливо в осінньо-зимовий період.

    Крім поглиблення теоретичних знань, увагу було приділено набуттю практики керівним складом органів управління та сил цивільного захисту у разі виникнення аварійних ситуацій, пов’язаних із тривалим відключенням електроенергії, вдосконаленню злагодженості та оперативності в роботі органів управління з питань організації виконання заходів, передбачених планами реагування на надзвичайні ситуації ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ та її субланок, відпрацюванню районними спеціалізованими службами та формуваннями цивільного захисту практичних дій при проведенні заходів із захисту населення і територій від наслідків аварійних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії.

    Для цього практична частина занять проводилась на базі об'єктів, що знаходяться на території Володимир-Волинської міської територіальної громади. Учасники навчань ознайомились з розгортанням мобільного пункт незламності на базі Володимирського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області, діями керівництва КП «Володимирське ТМО» у випадку виникнення аварійної ситуації із тривалим відключенням електроенергії та діями керівництва комунального підприємства «Володимиртепло» і служб цивільного захисту міста та району (спеціалізованих служб району) у разі виникнення аварійної ситуації, пов’язаної із тривалим відключенням електроенергії у котельні по вул. Старицького, що у місті Володимирі.

    «Минулий осінньо-зимовий період показав нам необхідність бути готовими до будь-яких позаштатних ситуацій. Відпрацювання навичок із їх ліквідації дозволить як оперативно усувати наслідки, так і дасть можливість заздалегідь виявити наявні слабкі місця»,- наголосив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, виступаючи перед учасниками навчань.

    Переглядів 1513
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua