16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 19 квітня 2022

    У районі підбиті підсумки опалювального сезону, який завершився в усіх 11 територіальних громадах. Відразу до підготовки до нового опалювального періоду закликав голів міських, селищних та сільських рад начальник РВА Юрій Лобач. Також він наголосив, що постачання теплової та електричної енергії в оселі мешканців району велось безперебійно, не зважаючи на складну ситуацію в державі. Але тепер хотілось би адекватного зворотнього зв’язку від споживачів.

    Великодня ніч у Володимир-Волинському районі пройде в умовах комендантської години, але з деякими послабленнями вимог – вірянам дозволено відвідати всенічну Службу Божу та освятити пасхальні кошики, можна пересуватись в межах свого населеного пункту, але не поміж селами й містами. Втім, недопустимими є будь-які конфлікти з приводу міжконфесійних відносин. Про це зазначив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

    Про механізми оформлення фінансової підтримки для людей, які від початку повномасштабного вторгнення військ РФ на територію України змушені були покинути домівки та шукати прихистку в більш безпечних областях, як от Волинь, йшлося на зустрічі начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача, його заступника Андрія Сторонського, Нововолинського і Володимирського міських голів Бориса Карпуса й Ігоря Пальонки, працівників соцсфери району із представницями неурядової організації ACTED (Франція).  

    Добігає кінця другий місяць спротиву України повномасштабному вторгненню Російської Федерації. Сили оборони дали гідну відсіч агресору на північному та північно-східному напрямках. Повністю звільнено території Київської, Чернігівської та Сумської областей. Триває героїчна оборона міста-героя Маріуполя. Упродовж останніх тижнів противник здійснив перегрупування сил і засобів на сході та намагається прорвати оборону на декількох напрямках, зосередивши основні зусилля на Ізюмському. 

    Зараз російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувались. На сході та півдні нашої країни окупанти намагаються атакувати більш продумано, ніж це було раніше. Значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу. Скільки б туди не зганяли російських військових, будемо захищатись. Будемо боротись!

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua